12/2023

Ilmainen deitti

Nettideittailu on nykyään päässyt yli siitä vaiheesta, jolloin se oli uutta ja ennenkuulumatonta. Perspektiiviä luovana esimerkkinä voidaan mainita, että esimerkiksi Yhdysvalloissa on 54 miljoonaa sinkkua statisticbrain.com -sivuston tietojen mukaan. Ja ilmainen deitti on palveluna ja konseptina tuttu heistä noin 40 miljoonalle. Alun perin verkossa toisensa tavanneiden parien osuus on nykyään noin yksi neljästä, ja heidän määränsä on edelleen kasvussa. Katso tästä artikkelista, mistä ilmaisessa deitissä on kyse!

Ilmainen deitti

Nettideittailu on nykyään päässyt yli siitä vaiheesta, jolloin se oli uutta ja ennenkuulumatonta. Perspektiiviä luovana esimerkkinä voidaan mainita, että esimerkiksi Yhdysvalloissa on 54 miljoonaa sinkkua statisticbrain.com -sivuston tietojen mukaan. Ja ilmainen deitti on palveluna ja konseptina tuttu heistä noin 40 miljoonalle. Alun perin verkossa toisensa tavanneiden parien osuus on nykyään noin yksi neljästä, ja heidän määränsä on edelleen kasvussa. Verkossa tapaamisen edellä, romanttisen partnerin kohtaamisten tilastoissa, on ainoastaan tutustuminen ystävän kautta. Vuosittainen deittipalveluiden liikevaihto on laskujen mukaan huikeat miljardi dollaria. Vaikka summa onkin suorastaan hämmästyttävän suuri, on palvelu asiakkaalle ilmainen ja se on varustettu deitti chatilla ja muilla edistyneillä ominaisuuksilla. Tuotot tulevatkin pitkälti mainoksista sekä premium-ominaisuuksista, kuten webcasteista.

Happy Pancake on paras ilmainen deittisivu

Ilmaisen liittymisen lisäksi Happy Pancakella kaikki on ilmaista.

Happy Pancake on täysin ilmainen deittisivusto 18-99 –vuotiaille miehille ja naisille, jotka etsivät uutta ystävää, ihastusta tai elämänkumppania tositarkoituksella. Happy Pancake –seuranhakupalvelu tarjoaa monipuoliset ja toimivat nettideittailuominaisuudet, jotka eivät maksa yhtään mitään! Vuodesta 2007 lähtien Happy Pancake on auttanut jo 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa, uusia ystäviä ja elämänkumppaneita. Seuranhakupalvelun turvallisuuden takaa tekstien ja kuvien tarkastaminen ennen lataamista.

Happy Pancake

100% ilmainen deittisivu
Kaiken ikäisille
Yli 500 000 käyttäjää
Monipuoliset deittipalvelut ja viestittelytoiminnot

👉 Ilmainen deitti Happy Pancake sopii sinulle, jos olet:

Iältäsi noin 18-65
✅ Haet seuraa

Ilmainen deitti ja deittiprofiili kannattaa luoda huolella

Hyvin kirjoitettu käyttäjäprofiili on avain onnistuneeseen nettideittailuun.

Ilmainen deitti vaatii profiilin luontia. Profiili on yksilöllinen ja muokattavissa oleva alue verkossa toimivissa deittipalveluissa. Se sisältää henkilökohtaiset tiedot itsestä, usein kuvilla varustettuna, sekä tiedoilla siitä, mitä etsit vastapuolesta, rakkaudelta ja ihmissuhteilta yleensä. Miten sitten luoda erottuva profiili, kun kyseessä on kaikille ilmainen deitti, ja vastaavia profiileja on satoja ellei tuhansia?

Yleensä deittipalvelut tarjoavat hakutuloksissa näkyvän otsikon tai statusosion, jonka pituus on rajattu. Otsikon tulisi vastata kysymykseen “millaista suhdetta minä etsin?”. Vastauksen tulisi olla leikkisä, jotta se saisi ihmiset katsomaan juuri sinun profiiliasi ja tutustumaan sinuun paremmin. Rajoitettu pituus pakottaa tekemään tekstistä yksilöllisen ja suoran. Näiden lisäksi hakutuloksissa näkyy yleensä myös profiilikuva, joten sopivan kuvan merkitys on varsin suuri ja harkintaa vaativa.

Internetin käytön helppous on tehnyt kaikesta niin helppoa, että odotamme joskus liian paljon ja liian nopeasti, kun meidän tulisi odottaa rauhallisesti. Ilmainen deitti vaatii käyttäjältä ennen kaikkea kärsivällisyyttä. Monet palvelut, kuten eHarmony, ehdottavat käyttäjälle 10 henkilöä, joiden kanssa käyttäjä voisi lähteä ulos, mutta se ei tarkoita, että he olisivat täydellisiä, vaan sitä, että heillä on käyttäjän kanssa tiettyjä yhteneväisiä piirteitä, jotka ovat hyvän suhteen perusta.

Useimmat ovat sitä mieltä, että hyödyt, joita ilmainen deitti tarjoaa, ovat ennen kaikkea mahdollisuuksia tutkia kriittisesti sitä, mitä he haluavat elämältään, eikä ainoastaan mahdolliselta kumppaniltaan.

Ihmiset käyttävät vuosia etsien onnellista suhdetta, joka onkin onnellisen elämän yksi perustavista tekijöistä. Parin epäonnistuneen tapaamisen jälkeen, etsimisen ja yrittämisen lopettaminen on liian aikaista, oli kyseessä sitten tavanomaisempi tutustuminen, tai verkossa toimiva ilmainen deitti.

Vertaile sinulle paras deittisivu

Ilmainen ja paras deittisivusto auttaa löytämään sinulle sopivan rakkauden

Mikään ilmainen deittisivusto ei toimi yhdellä ja samalla tavalla, vaan ne tarjoavat käyttäjilleen sopivia tekniikoita.

Jotkin ilmaiset deittisivustot toimivat niin, että yksilöt voivat vapaasti tarkastella haluamiaan profiileja. Osa, kuten E-kontakti –sivusto, joka on suunnattu ihmisille, jotka etsivät pitkäikäisiä suhteita tai avioliittoa, vaativat suuren määrän kysymyksellä varustetun kyselyn täyttämistä, jotta sivusto osaa etsiä sopivan listan mahdollisista ehdokkaista vastauksiin perustuen!

Molemmilla tavoilla on omat hyvät ja huonot puolensa.

Vaikka osa valittaakin, että satunnainen selailu ja etsiminen ovatkin kuin neulan etsimistä heinäsuovasta, niin toiset ovat sitä mieltä, että he eivät itse asiassa koskaan tienneet, mitä he olivat edes etsimässä, ennen kuin he löysivät sattumalta haluamansa.

Toisaalta ilmainen deitti, joka vaatii pitkien kyselyiden täyttämistä, saattaa nopeuttaa etsimisprosessia sekä sopimattomien vaihtoehtojen karsintaa erittäin tehokkaalla tavalla. On luonnollisesti vaikeaa tai suorastaan mahdotonta tietää, putosiko Herra tai Neiti Oikea juuri ja juuri listalta. Kuten kaikki tietävät, kukaan ei ole niin täydellinen, että kyselyn vastaukset välttämättä tiputtaisivat ”Sen Oikean” sopivien henkilöiden listalta, oli kyseessä sitten tosielämän kohtaaminen tai netissä toimiva ilmainen deitti.

Etsitkö seuraa tositarkoituksella? Kokeile näitä hyväksi todettuja deittisivustoja!

{{top3rivit="/components"}}

{{seksi="/components6"}}