08/2022

Seuran haku netin kautta

Kuinka seuranhaku netin kautta onnistuu. Lue artikkeli aiheesta.

Seuran haku netin kautta

Seuranhaku netin kautta on nykyisin yleinen keino löytää itselleen kumppani. Netistä löytää kaikenlaisia ihmisiä ja netin seuranhakupalstoilla on kaikenlaisia ilmoituksia. Joissakin ilmoituksissa haetaan sielunkumppania kun toisien tarkoituksena on etsiä seuralaista vain yhden illan suhteeseen. Treffisivustoilta löytyykin yleensä hyvä hakukone, jonka avulla voi hakea sellaisia treffi-ilmoituksia, jotka soveltuvat omiin hakukriteereihin.

Kumppanin etsiminen netin kautta on nykyisin täysin hyväksytty seuranhakumuoto, eivätkä netistä hae seuraa vain epätoivoiset, vaan kaikenlaiset ihmiset. Itse asiassa hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan seuranhaku netin kautta on toiseksi yleisin tapa löytää se oikea.

Seuranhaku netin kautta on helppoa, mutta pitää myös muistaa, että kannattaa olla sisukas, eikä luovuttaa heti ensimmäisten huonojen treffien jälkeen. Joskus voi joutua kärsimään muutamat huonot treffit ennen kuin tärppää, mutta heti kun huomaa, että treffiseuralainen ei vaikuta itselleen soveltuvalta elämän kumppanilta, kannattaa ystävällisesti sanoa, että nyt puuttuu se jokin. Täten ei tarvitse tuhlata koko iltaa huonojen treffien parissa.

Itselläni on kaveri, joka on nykyisin onnellisesti parisuhteessa miehen kanssa, jonka tapasi netin kautta. Hänelle seuranhaku netin kautta alkoi huonosti. Hän kävi lukuisilla huonoilla treffeillä ja oli jo valmis luovuttamaan, kunnes hänen nykyinen miehensä laittoi viestiä. Hän päätti, että yritetään vielä kerran ja se kannatti! Häät ovat nyt nurkan takana.

Joillekin seuranhaku netin kautta voi olla erittäinkin tuottoisaa ja se oikea löytyy jo ensimmäisillä treffeillä. Tähän vaikuttaa moni tekijä, kuten se kuinka pikaisen viestityksen jälkeen treffeille lähtee tai kuinka korkeat kriteerit itsellään on. Äskettäin uutisoitiin, kuinka Suomessa on EU-maista eniten sinkkuja. Tämä johtuu osittain kuulema siitä, että suomalaisten naisten kriteerit miesten suhteen ovat nykyisin niin korkeat, että harvempi mies täyttää näitä kriteerejä.

WomansDay kirjoitti artikkelin, jossa haastateltiin pariskuntia jotka olivat tavanneet Internetin välityksellä. Yksi naisista sanoi, että hänellä oli ollut profiili kuusi kuukautta ennen kuin seuranhaku netin kautta tuotti tuloksia ja hän tapasi nykyisen kihlattunsa. Hän opastaakin pitämään pään kylmänä.

Toisessa onnistumistarinassa 34-vuotias yhden lapsen äiti kertoo, kuinka hänen vanhempansa yrittivät painostaa häntä Internet-deittailuun, mutta hän oli todella skeptinen, eikä halunnut luoda profiilia nettiin. Hänen vanhempansa, sanoivat maksavansa hänen ilmoittautumisensa Internetin treffisivustolle puoleksi vuodeksi ja hän lupautui yrittämään. Seuranhaku netin kautta onnistui hänen kohdallaan loistavasti, eikä mennyt kauaakaan ennen kuin hän tapasi miehen, jonka kanssa kemiat toimivat uskomattoman hyvin. Nykyisin he ovat naimisissa ja odottavat ensimmäistä lastaan. Nainen neuvookin ihmisiä olemaan avoimia. Skeptisyys ei kannata!

Kolmannen menestystarinan nainen kertoo kuinka hän aluksi viestitteli miehen kanssa, joka vaikutti mukavalta, mutta kun hän tapasi kyseisen miehen oli tämä todella outo. Nainen oli jo luovuttamassa ja mietti, että oikeassa oli kun ajatteli että Internet on vain täynnä kahjoja. Sitten hän sai viestin nykyiseltä mieheltään. Seuranhaku netin kautta on hänen mielestään nykyisin täysin luonnollinen tapa tavata se oikea, sillä nykyisin kaikki ovat netissä. Ihmisten aikataulut ovat niin kiireisiä, että muuta kautta hyvän kumppanin tapaaminen voi olla hankalaa.

Seuranhaku netin kautta, kuten muutakin kautta voi siis joskus kestää, jonkin aikaa. Ei kannata romantisoida ja ajatella, että heti ensimmäinen ihminen, jonka kanssa Internetissä juttelee on itselleen se unelmien kumppani. Kemiat eivät välttämättä kohtaa välittömästi. Seuranhaku netin kautta on hyvä tapa löytää elämän kumppani, jos on valmis näkemään vähän vaivaa. Netissä on hyvä aluksi viestitellä ja tutustua ihmiseen ennen kuin järjestää ensitapaamisen.